We hebben heel veel hulp nodig.

De zoektocht naar de moordenaar van Wies is nu een weekje onderweg. Mensen komen met informatie en tips. Namen worden genoemd. Iemand meldt dat het ‘oude en lawaaierige busje’ mogelijk een Hanomag is.

Super dat mensen met tips en informatie komen. Of soms met een hart onder de riem voor de familie. ‘Wies was stoer en ruig, maar ook lief en ze had het hart op de juiste plaats’. Hoe fijn is het voor de familie om dat te lezen.

Als mensen hun informatie willen én durven delen, is deze zaak op te lossen. Maar dan hebben we heel veel mensen nodig die ons willen helpen. Hoe? Lees het lijstje hieronder en kijk waar jij ons kunt helpen. · Op de eerste plaats, ga naar onze speciale Facebookpagina, volg deze en deel deze met je vrienden.

  1. Graaf nog eens in je geheugen, én in je fotoalbums. Praat met de mensen met wie je eindjaren 80 uitging. Kijk of je herinneringen naar boven kunt halen aan het in 1989 al wat oudere en lawaaierige bestelbusje met aan de rechterkant een rolluik en aan de linkerkant waarschijnlijk een schuifdeur.

  2. Of herinneringen aan de twee jonge mannen met wie Wies op de Budelse kermis werd gezien. Één met opvallend blonde krullen tot op de schouders. De ander met 'borstelig' of stekelig haar. Destijds twee twintigers die zich nooit met hun verhaal bij de politie hebben gemeld. Heb jij een idee wie deze mannen zijn?

  3. We zoeken iemand die met ons een blog wil schrijven over het uitgaansleven in deze regio eindjaren ’80. Waar gingen jongeren uit? Op welke muziek werd gedanst? We zoeken een toenmalige cafébaas of barman/-vrouw die hierover wil vertellen.

  4. Voor een andere blog zoeken we een monteur of garagehouder die in de jaren ’80 veel busjes in onderhoud cq op de brug heeft gehad, met name ook busjes met een bouwjaar in de 70’s. Wie wil ons daar meer over vertellen?

Team wieshensen.nl probeert zoveel mogelijk mensen in de hele regio Zuidoost-Brabant te bereiken. Daarvoor zijn advertentiecampagnes op Facebook hard nodig. Zo’n kleine campagne kost ca € 50,00 . Wie wil een zo’n campagne sponsoren? Hoe meer mensen we bereiken, hoe groter de kans dat we deze zaak oplossen.

Voor een bijdrage aan onze campagne: wil je mij € 50,00 betalen voor Campagne wieshensen.nl? Je kunt met elke bank in Nederland betalen. Dank je wel! https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=gEZzc3WURpiMWXQMY92ukg

 

Al je reacties kun je mailen aan info@wieshensen.nl .

Team wieshensen.nl

 

PS. Van 26 t/m 30 augustus is het weer kermis in Budel en Dommelen. Wies hield van de kermis. Namens haar familie wensen we iedereen een hele fijne en plezierige kermis.