Het bestelbusje.

Op 29 augustus zag (en hoorde) een getuige om ongeveer 23.45 uur dat vanuit Riethoven een bestelbus over de Loonderweg reed. Die bus stopte precies op een donkere plek, buiten het zicht van omliggende woningen. De getuige hoorde open- en dichtslaande deuren en gerommel in de laadruimte. Na enkele minuten reed het busje met gedoofde lichten weg, richting Heikantstraat. Merk, type en kleur kon de getuige niet onderscheiden. Wel hoorde hij dat het busje veel herrie maakte. Hij meende ook te zien dat de bus aan de rechterkant een soort rolluik had. Ook had hij de indruk dat het een al wat oudere bus was.


Wie kan ons meer vertellen over deze destijds al wat oudere en lawaaierige bestelbus? Met aan de rechterkant een soort rolluik en aan de linkerkant vermoedelijk een schuifdeur. Heb je een idee welk merk of welk type dit busje kan zijn geweest? Of herinner je je in welke bedrijven of branches zo’n bus met een rolluik werd gebruikt?

 

We zoeken ook oude foto’s van verkeersituaties of parkeerplaatsen bij evenementen of festivals. (zie onderstaande foto's als voorbeeld)

Mocht jij dergelijke foto’s hebben met bestelbusjes erop, neem s.v.p. contact met ons op.

Ondanks alle publiciteit heeft de eigenaar of berijder van dit busje zich nooit gemeld. Het is niet zeker dat zij met de moord op Wies te maken hebben. Maar ze kunnen wel helpen in de zoektocht naar de moordenaar. We hopen dat er mensen zijn die ons meer kunnen vertellen.