Twee nog onbekende jongemannen.

Op dinsdagavond 29 augustus werd Wies op de Budelse kermis gezien in het gezelschap van twee jongemannen. Geen van de getuigen herkende deze mannen. Wies en de twee mannen hadden plezier met elkaar. Op een gegeven moment klom een van de mannen zelfs in de draaimolen op een hobbelpaard. De exploitant was daar niet van gediend en stuurde het drietal weg. Dat was omstreeks 21.45 uur. Daarna zijn ze niet meer op de Budelse kermis gezien.


Beide mannen werden geschat op begin tot midden twintig. Ze hadden een lichte huidskleur. Een van de mannen was 1,80m à 1,85m lang. Hij had opvallend blonde haren met krulletjes tot op de schouder. Mogelijk was dat haar zelfs gepermanent en/of geblondeerd. De andere man was iets kleiner, 1,70m à 1,75m. Hij had donker en volgens getuigen wat ‘borstelig’ haar. Ondanks alle publiciteit hebben deze mannen zich nooit met hun verhaal bij de politie gemeld. Het is niet zeker dat zij met de moord op Wies te maken hebben. Hun verhaal is wel noodzakelijk om deze moord op te lossen.

· Wie weet meer over deze twee jonge mannen? Mogelijk in combinatie met het in 1989 al wat oudere en lawaaierige bestelbus.

· Wie is de wat grotere man met opvallende blonde krullen tot op de schouders? Mogelijk was dat haar zelfs gepermanent of geblondeerd.

· Wie is de iets kleinere man met donker en als ‘borstelig’ omschreven haar?

Mocht je ervan overtuigd zijn dat je weet wie deze mannen zijn, dan kun je de namen ook rechtstreeks sturen aan de politie. Gebruik daarvoor de link https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/dossiers/formulier/2021/09-coldcase-wies-hensen/de-dood-van-wies-hensen-uit-budel-1989.html . Of bel de gratis Opsporingstiplijn 0800-6070 of tip anoniem via Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800 – 7000. Heb je ideeën of suggesties voor hoe en waar we op het spoor kunnen komen van deze mannen, gebruik dan onderstaand tipformulier.